Vita Revision

Art Direction

vita-skilt
The Story

Vita Revision

Kevan (stifter) havde brug for en totalløsning. Lige fra navngivning, identitet, design af logo, opsætning af arbejdsdokumenter og trykmaterialer (fx visitkort).

Han havde selv nogle forslag til navne, men disse var han ikke helt tilfreds med. Derfor lavede vi et workshop, hvor jeg lærte mere om ham, hvilke typer af navne, der tiltalte ham. Hvad hans vision er, hvordan hans kunder skal opfatte hans firma og hvad han mest af alt ville opnå med sit firma.

Hans primære vision er, at have langsigtet samarbejde med sine kunder. Hans mission er, at have tjek på tingene, således, at hans kunder trygt kan læne sig tilbage og være sikre på, at han har deres ryg hvad angår regnskab.

Jeg kom på baggrund af dette workshop retur med navnet Vita Revision og med en undertitel “En revisor for livet”. Kevan blev forelsket i navnet, men ville forhøre sig blandt sit netværk. Dette synes jeg var en rigtig god idé. Efter en spørgerunde besluttede vi i fællesskab, at det var navnet vi skulle videre med.

Reaktionerne blandt de adspurgte var, at navnet er nemt at huske, simpel, behagelig og nogle kendte endda betydningen af “Vita” (liv på latin).

Hvordan gik det?

Process

Her kan processen ses. De første prototyper af logo, det endelige logo, farvevalg & glimt af identitetsmappen.

vita-forslagvita-final-logo

vita-billede3

Simpelt, unikt og en god ambassadør

Det unikke

Et unikt V

Man kan sige, at de fleste af os hyrer en revisor eller henter hjælp for at have “tjek” på tingene. Derfor var det oplagt for mig, at logoet skulle indikere, at Vita Revision hjælper netop med denne opgave. Signalet skulle være, at kunden kan regne med, at der er tjek på tingene hele vejen rundt, når man bruger Vita Revision.

V’et er designet som et tjek-symbol. Det kan bruges i rigtig mange sammenhænge. Netop fordi det er unikt, så vil det med tiden kunne bruges helt seperat som ambassadør for firmaet. Kunder vil kunne genkende det uden tilhørende tekst. Det kan også bruges i andre sammenhænge som fx indikation for, at et dokument er afsluttet.

vita-tjek